Olen tietysti utelias kahvin suhteen, verkossa on paljon infoa kahviin liittyen. Kaiken kahvinkeiton keskellä on hyvä joskus ottaa samalla reipas infoähky.
Blogeja: Espresso Passione, Kahvia seurailemassa ja Coffee Crusade
Suomen isoin keskustelufoorumi kahvista: Ristretto
Ruokala.netin sarja hyvän kahvin teosta, opastajana Kalle Freese, joka hänkin sijoittui komeasti Vuoden Barista 2012-kilpailuissa:
- Osa 1- Mitä on kahvi ja mistä se tulee?
- Osa 2 - Kahvin paahtaminen
- Osa 3 - Näin valmistat kotona vähän parempaa suodatinkahvia
- Osa 4 - Millainen kone ja kahvimylly pitäisi valita, jos haluaa tehdä hyvää espressoa?
Sarjan viimeinen osa ei vielä tätä blogausta tehtäessä ollut tullut, joten sitä kannattanee odottaa.
Pidän Twitterissä listaa suomalaisista kahvitweettaajista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti